Index Out of Range Error in Admin

Questions about how to use the forum and suggestions for new forum topics.


** HOW TO POST HTML CODE SAMPLES.
Post Reply
pcvalentine
Ensign (ENS)
Ensign (ENS)
Posts: 5
Joined: Fri Apr 26, 2013 6:00 pm

Index Out of Range Error in Admin

Post by pcvalentine » Fri Dec 13, 2013 1:01 am

Hi,

My client is getting these error continuosly. She is not able to make changes in admin.

An error has occured at https://www.onyourcase.com/Admin/Catalog/Browse.aspx
Exception: Index was outside the bounds of the array. Stack Trace: at System.Collections.Generic.Dictionary`2.Insert(TKey key, TValue value, Boolean add) at CommerceBuilder.Utility.LRUCache`2.IndexedLinkedList`1.Add(T value) at CommerceBuilder.Utility.LRUCache`2.set_Item(TKey key, TValue value) at CommerceBuilder.Utility.LRUCache`2.AddOrUpdate(TKey key, TValue value) at CommerceBuilder.Catalog.UrlCache.GetCustomUrl(String requestPath) at CommerceBuilder.Catalog.DefaultUrlRewriter.a(String A_0) at CommerceBuilder.Catalog.DefaultUrlRewriter.RewriteUrl(String sourceUrl, String appPath, String host) at CommerceBuilder.Catalog.DefaultUrlRewriter.RewriteUrl(String sourceUrl) at CommerceBuilder.Services.HttpModule.b(Object A_0, EventArgs A_1) at System.Web.HttpApplication.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously) An error has occured at http://www.onyourcase.com/Mobile/Errors ... dress.aspx
Exception: Index was outside the bounds of the array. Stack Trace: at System.Collections.Generic.Dictionary`2.Insert(TKey key, TValue value, Boolean add) at CommerceBuilder.Utility.LRUCache`2.IndexedLinkedList`1.Add(T value) at CommerceBuilder.Utility.LRUCache`2.set_Item(TKey key, TValue value) at CommerceBuilder.Utility.LRUCache`2.AddOrUpdate(TKey key, TValue value) at CommerceBuilder.Catalog.UrlCache.GetCustomUrl(String requestPath) at CommerceBuilder.Catalog.DefaultUrlRewriter.a(String A_0) at CommerceBuilder.Catalog.DefaultUrlRewriter.RewriteUrl(String sourceUrl, String appPath, String host) at CommerceBuilder.Catalog.DefaultUrlRewriter.RewriteUrl(String sourceUrl) at CommerceBuilder.Services.HttpModule.b(Object A_0, EventArgs A_1) at System.Web.HttpApplication.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

An error has occured at https://www.onyourcase.com/mobile/Check ... dress.aspx
Exception: Index was outside the bounds of the array. Stack Trace: at System.Collections.Generic.Dictionary`2.Insert(TKey key, TValue value, Boolean add) at CommerceBuilder.Utility.LRUCache`2.IndexedLinkedList`1.Add(T value) at CommerceBuilder.Utility.LRUCache`2.set_Item(TKey key, TValue value) at CommerceBuilder.Utility.LRUCache`2.AddOrUpdate(TKey key, TValue value) at CommerceBuilder.Catalog.UrlCache.GetCustomUrl(String requestPath) at CommerceBuilder.Catalog.DefaultUrlRewriter.a(String A_0) at CommerceBuilder.Catalog.DefaultUrlRewriter.RewriteUrl(String sourceUrl, String appPath, String host) at CommerceBuilder.Catalog.DefaultUrlRewriter.RewriteUrl(String sourceUrl) at CommerceBuilder.Services.HttpModule.b(Object A_0, EventArgs A_1) at System.Web.HttpApplication.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

Can you please help?

Thanks,
Jitender

pcvalentine
Ensign (ENS)
Ensign (ENS)
Posts: 5
Joined: Fri Apr 26, 2013 6:00 pm

Re: Index Out of Range Error in Admin

Post by pcvalentine » Wed Dec 18, 2013 9:45 pm

Hello,

Any help on this would be appreciated.

Thanks,
Jitender

jguengerich
Commodore (COMO)
Commodore (COMO)
Posts: 427
Joined: Tue May 07, 2013 1:59 pm

Re: Index Out of Range Error in Admin

Post by jguengerich » Thu Dec 19, 2013 7:22 am

You might want to post this question in the "AbleCommerce 7.0 Asp.Net Shopping Cart" or "AbleCommerce GOLD" forums (depending on which version of AbleCommerce is having the problem) in the "AbleCommerce 7/Gold Discussions" area of the forums. More people will probably see it there. I am not able to help with your specific problem, maybe somebody else can.
Jay

pcvalentine
Ensign (ENS)
Ensign (ENS)
Posts: 5
Joined: Fri Apr 26, 2013 6:00 pm

Re: Index Out of Range Error in Admin

Post by pcvalentine » Thu Dec 19, 2013 7:42 pm

Thanks Jay for the guidance.

Jitender

Post Reply